Jarmo Koponen

Sipilä

Jari Sarasvuo- Slaavilainen orjakansa haluaa alistua?


Jari Sarasvuo- Slaavilainen orjakansa haluaa alistua?

(parrutus ja häpeän sietokyky)

Jari Sarasvuon haastattelu kuvastaa täysin omia ajatuksiani, siksi haluan nostaa asian esille. Miksi Suomalaisen hermo venyy ja paukkuu sama mitä tapahtuu? Miksi vääryyttä vastustavia ihmisiä on vähän, jos pitää lähteä osoittamaan mieltä? Miksi kukaan ei lähde? Hävettääkö mitä se naapurikin sanoo jos osoitan mieltäni – voi luoja.!

Paikallisuus paikallaan myös valvonnassa

Vanhushoivan vaikeuksien keskellä sote-uudistukseen tarkentuneet väittävät, että tuleva malli parantaisi tilannetta. Maakunnat muka pystyisivät valvomaan paremmin. Ensinnäkin: sote-uudistuksessa on tarkoitus vähentää viranomaisvalvontaa ja lisätä ”toimijoiden” omavalvontaa. Sehän nähtiin miten kävi esimerkiksi Esperissä – Esperissä ei osattu lukea ”hiljaisia viestejä”. Toiseksi: sote-uudistuksessa valvonta etääntyy paikallistasolta – paikallistasolla tiedetään todellisuus.

 

Sipilä ja Sote

Olen moneen otteeseen kirjoittanut tästä " pirullisesta " busines-sotesta ja kuinka se pitäisi estää toteutumasta. Nyt tämän busineksen vaarat ovat jo toteutuneet ja yksi ihminen on kuollut hoivakoti Ulrikan /Esperi-Care tapauksessa ja poliitikot, kuten Sipilä vetäytyvät vastuusta kilvan. Hoivakoteja perustetaan, asiakkaita otetaan sinne ja vasta sen jälkeen ryhdytään palkkaamaan väkeä. Mitoittaen henkilöstömäärä alakanttiin ja palkataan ehkä ei niin sitoutunutta henkilökuntaa,niin lopputulema on tämä mikä nyt nähtiin. Ei ole henkilöstön syy, että näin pääsi käymään, vaan järjestelmän joka

Rotherhamin pormestari ja lapsiuhrit

Oulu. Tuo Suomen Rotherham. Siitä Sipilä tullaan muistamaan.

Maksetaanko tälläisiä unelmia lastemme viattomuudella? Tätä kysyin aiemmin. Kommentteja kertyi lähinnä vihaisen syyllistämisen muodossa kun nostin tälläisiä asioita pöydälle. Se oli se suurin ongelma joka sai vanhojen setien otsasuonet sykkimään.

Mutta olin oikeassa.

Viimeinen päivä 2018

Wanhassa Turussa 31.12.2018

Lunta satelee hiljalleen ja ihmiset virittäytyvät vuoden vaihtumisen juhlaan.

Myös Pääministeri Sipilä viritti myös uudenvuoden puheessaan aamutuimaan sellaisen BlaaBlaan, ettei huonompaa olla kuultu. Lasten raiskaajat ja murhaajat ovat yksilöitä, eivätkä ryhmä, eikä saa ottaa oikeutta omiinkäsiin? 

Onko joku sitten ottanut vai onko pääministerillä pelko tällaisesta ja jos on, niin miksi? 

Heinäsirkan syöntiä

Perussuomalaiset jättivät tänään eduskuntapuolueiden yhteisen ilmastotyöryhmän. Sipilän johtaman työryhmän tavoite oli etsiä ja esittää keinoja ilmastonmuutoksen torjuntaan. Sen sijaan lähdettiin hakemaan yhä kovempia tavoitteita suomalaiselle ilmastopolitiikalle kustannuksista ja muiden maiden toimista välittämättä.

Poliittiseen lakkoon ei ole pakko osallistua

SDP ja sitä lähellä oleva ay-liike haluaa nostaa demarit hallitukseen ja Antti Rinteen pääministeriksi kevään 2019 vaaleissa. Keinoksi valittiin poliittiset lakot nykyistä hallitusta vastaan. Vaikka hallitus ei valmistelisi irtisanomislakia, niin ihan mikä tahansa muu syy olisi keksitty poliittisen lakkoilun syyksi. Poliittinen lakkoilu oli nerokas idea demareilta, koska näin he saavat kannattajakuntaansa suuremmat muskelit asiansa edistämiseen eli käytetään poliittisen painostuksen välineinä myös muita kuin vasemmiston kannattajia.

Ulkoministeri Soinin luottamusfarssi

Opposition lanseeraama epäluottamuslause ulkoministeri Soinille ja siitä seurannut tapahtumaketju eduskunnassa ja sen liepeillä koukuttaa sen verran, että en malta olla siitä kirjoittamatta, vaikka se jo päättyikin luottamuslauseeseen Soinille ja vaikka hallituspuolueetkin näyttävät palanneen päiväjärjestykseen, ainakin päällisin puolin.

Hallituksen tiedonanto?

Keskustan puoluehallitus on antanut hallituksen luvan  tiedonannolle lakkoon johtaneelle pienten yritysten irtisanomisesityksestä. Hallitus antaa sen ensiviikolla. Tiedonannon antamisen jälkeen äänestetään hallituksen luottamuksesta. Jos hallitus saa luottamuksen, se tuo lakiesityksen eduskuntaan, jos ei hallitus kaatuu. Nyt pelataan kovilla.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/e24c5341-8ccb-42db-a202-cab6c3953bcb...

Sipilä kyllä ottaa melkoisen riskin näin lähellä vaaleja. Mutta toisaalta hallituksen on käytettävä niitä aseita, joita sillä on käytössä.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä