*

Jarmo Koponen

Kaikki blogit puheenaiheesta Ongelma

Hovioikeus: TM Rakennusmaailman vedeneristevertailu virheellinen

Joskus maineensa eteen on käytävä oikeutta. Tässä eräs esimerkki siitä, miten tuotteiden nimen puhdistaminen aiheettoman ja tarkoitushakuisen herjauksen jälkeen on hidasta  ja vaivalloista, mutta lopulta ilmeisen kannattavaa.

https://www.sttinfo.fi/tiedote/hovioikeus-tm-rakennusmaailman-vedenerist...

Mitä on tehtävä? Osa 1

Jos halutaan ratkaista mikä tahansa ongelma, on kohdistettava energiaa tuon ongelman ratkaisemiseen. Energia on tietyn ajan aikana kohteeseen kohdistettua voimaa, E=FT. Tätä energiaa voidaan myös kutsua työksi, E=W. Jos siis haluamme saada aikaan positiivista muutosta yhteiskunnassa, tai sanotaan yleisesti, todellisuudessa, jos haluamme ratkaista ne vakavat ongelmat, jotka riivaavat maailmaamme, meidän täytyy tehdä työtä nimenomaan tätä tarkoitusta varten.

 

Maailma hukkuu velkaan!

Saksalaisen Der Spiegelin McKinsey Global Institutilla (MGI) teettämän tutkimuksen kertoma on karua. Näissä käppyröissä ja niiden selityksissä käy selvästi ilmi millaiseen umpikujaan maailma ajaa ilman jarruja. Tutkimus on 120 sivuinen avokämmenisku varoittamatta, jonka lukija ei voi enää piiloutua poliitikkojen meemimyllyn suoltamien „ikuisenkasvun“ ja „kohti parempaa tulevaisuutta“ tai vastaavien turruttavien lauseparsien taakse. Näiden käppyröiden kertomaa on suositeltavaa katsella istualtaan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä