Jarmo Koponen

Kaikki blogit puheenaiheesta Duuma

Venäjän uusimmat lait viimeisiltä vuosilta

 

Olen kerännyt tähän muutaman lain, joista osalla on merkitystä Suomen turvallisuuteen. Nyt, kun Suomessa pohditaan kaksoiskansalaisuuden merkitystä valtion viroissa ja puolustusvoimissa, niin ehkä olisi syytä ottaa oppia Venäjältä?

Eli isot edellä, niin pienet perässä.  Venäjällä ei ole mitään syyttä loukkaantua, jos kaksoiskansalaisten asemaan tulee Suomessa rajoituksia.

Viipurin Manifesti

Viipurin Manifesti

*

Kaikki muistavat Viipurin pamauksen – ja monet ovat käyneet kahvilla Viipurin Pyöreässä tornissa.  Mutta kuka muistaa Viipurin Manifestin? 

https://fi.wikipedia.org/wiki/Viipurin_manifesti

*

Ohjattu demokratia – Venäjä äänestää

Venäjän duuman vaalien alusviikolla tunnettu ”Suomen-syöjä” Vladimir Žirinovski otti radioasema Eho Moskvyn haastattelussa esiin sen, että presidentit ja ylipäätään ylimmät päättäjät, valtion johtajista saunojen pomoihin, pitäisi valita vain määräajaksi ja korkeintaan viideksi vuodeksi kerrallaan.

Duumassa lakialoite itsetyydytyksen kieltämiseksi

Venäjän duumassa on tehnyt kasakkaedustaja Jelena Mizulina lakialoitteen, joka kieltäisi itsetyydytyksen. Lain toteuttaminen lähtisi liikkeelle miehistä.

Lakialoitetta edustaja perustelee itsetyydytystukimuksilla joissa venäläiset ovat kärjessä, mutta ensisijaisesti hän on huolissaan laskevasta väestömäärästä.

Siittiöt kuuluvat Jelenan mielestä sinne mihin ne on tarkoitettukkin.

Lakia valvottaisiin niin, että miesten asuntoihin sijoitettaisiin väestöhallinnon toimesta vep-valvontakamerat. Itsetyydytykseen syyllistyneet saisivat sakkoja.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä