*

Jarmo Koponen

Kaikki blogit puheenaiheesta Dmitri Medvedev

Miten rikkaita ovat Medvedev ja Putin?


Venäjällä osoitettiin mieltä pääministeri Medvedevin rikkauksia vastaan. Mielenosoittajat katsovat niiden tulleen hankituiksi arveluttavin, kyseenalaisin tai väärin keinoin. Presidentti Putin ei ehkä ole Medvedeviä köyhempi.

Talouslehti Forbesin rikkaiden listoilla kaksikkoa ei näy. Miksi ei? Ovatko Venäjän pääministeri ja presidentti niin ”köyhiä”, etteivät he listalle yllä, vai eikö heidän varallisuudestaan päästä selville?

Venäjä – nuoriso osoittaa suunnan

Kremlillä on ”myytävänään” vahva brändi – Putin. Mutta kuinka hyvin ilman paitaa ratsastava riippulentäjä jaksaa innostaa nuorempia äänestäjiä? Jos jotain voi päätellä sunnuntaina 26. päivä maaliskuuta Venäjällä pidetyistä mielenosoituksista niin sen, että paljon on tehtävä, jotta odotukset säilyvät. Nuoriso ei tyydy nykyiseen. Vaikka presidentti Vladimir Putin todennäköisesti jatkaa vuoteen 2024, kysytään oikeutetusti – entä sitten?

Mikä on Venäjän pääministeri Dmitri Medvedevin asema jatkossa?

*

Mikä on Venäjän pääministeri Dmitri Medvedevin asema jatkossa?

Maailmanpolitiikan fokuksessa kuplii, elämme melko erikoisia aikoja.

*

Sain viime viikon lopulla hieman epämääräisen viestin Venäjältä, sen mukaan pääministeri Dmitri Medvedevin asema horjuu, ja hänen jokin aika sitten uutisille annettu kartano- ynnä muu leveä elämä suurine omaisuuserineen olisi johtamassa tutkintaan ja sitä myöten virasta luopumiseen tai suoranaiseen erottamiseen. 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä